Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΔΕΗ: Θα κόβει το ρεύμα σε όσους χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ

Σε μπαράζ διακοπών ηλεκτροδότησης για τους κακοπληρωτές και όσους χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ χωρίς να υπάγονται σε κάποιο από τα προγράμματα διακανονισμών ληξιπρόθεσμων οφειλών θα προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους για την απόφαση αυτή έχει ενημερωθεί ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ο οποίος και προσέφερε την πολιτική του κάλυψη.

«Η ΔΕΗ έχει λάβει πολλά μέτρα για την κοινωνική προστασία των οικονομικά αδύναμων, των ευάλωτων πελατών της. Δεν μπορεί να προστατεύει όμως τους κακοπληρωτές και εκείνους που προβαίνουν σε ρευματοκλοπές» είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Ενέργειας σε άτυπη ενημέρωση προς δημοσιογράφους την Τετάρτη.

Με βάση όσα είπε το ίδιο στέλεχος «παραμένει το δίχτυ προστασίας για εκείνους που χρωστούν κάτω από 1.000 ευρώ, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα διακανονισμών και συγκεκριμένα για οφειλές έως 500 ευρώ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment