PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Cisco: Εργαζόμαστε για την επαναφορά του webex


Ανακοίνωση για τα προβλήματα σύνδεσης που ανέφεραν γονείς μαθητών αλλά και εκπαιδευτικοί δημοτικών και νηπιαγωγείων στη σύνδεση με το webex, εξέδωσε η Cisco.

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

Υπενθυμίζεται πως τα παιδιά ξεκίνησαν σήμερα, Τετάρτη την τηλεκπαίδευση όμως σύμφωνα με αναφορές, κάποια δεν μπόρεσαν να συνδεθούν ενώ άλλα συνδέονταν με προβλήματα.

Θέση για τις αναφορές πήραν πηγές του υπουργείου Παιδείας που ανέφεραν πως περισσότερα από 47.000 τμήματα δημοτικού και νηπιαγωγείου είναι συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή και πραγματοποιούν τηλεκπαίδευση. Ο παραπάνω αριθμός αντιστοιχεί σε περίπου 700.000 μαθητές.

Όσο για περιπτώσεις που αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση με την πλατφόρμα του webex, οι ίδιες πηγές τις χαρακτήρισαν «μεμονωμένες» και επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex.

Στο υπουργείο Παιδείας απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο υποστήριξε ότι:

«Για ακόμη μία φορά η τηλεκπαίδευση δεν λειτουργεί και χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα. Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχει καταφέρει η κα Κεραμέως, η είδηση θα ήταν να λειτουργούσε. Το φιάσκο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται και η κα Κεραμέως πανηγυρίζει.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη τσάντα δίπλα στο Πολυτεχνείο

Peristeri News

Leave a Comment