Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Ταραντίλης: Ο Αλ. Τσίπρας προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι» ανέφερε σε δήλωσή του κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης για την ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά.

Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment