Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χρ. Γαλαριώτης: Τι να πεις γι’ αυτόν τον κόσμο;



Στο πλευρό του Νταμίρ Κάναντι και των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου στάθηκαν 100 ηρωικοί οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι την Κυριακή ταξίδεψαν στη Βοιωτία για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Παρά τη δυνατή βροχή και τους ισχυρούς ανέμους οι φίλαθλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν έμπρακτα τον προπονητή και τους παίκτες του Ατρομήτου.

Η αγαπημένη τους ομάδα τους έβγαλε ασπροπρόσωπους και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές πήγαν στην κερκίδα και ευχαρίστησαν τους «Fentagin» για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Γαλαριώτης, μάλιστα ανάρτησε στα social media τα σχετικά βίντεο.

Δείτε την ανάρτηση:


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Πάλεψε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ το Περιστέρι αλλά ηττήθηκε

Peristeri News

Πισωγύρισμα του Ατρόμητου και ήττα από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment