Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Ταυλαρίδη η προπόνηση του Ατρόμητου



Προπόνηση πρωί – απόγευμα έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του.

Προπόνηση πρωί – απόγευμα έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου και των συνεργατών του.

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος έχει σύσπαση στη γάμπα και θα κάνει θεραπεία τις επόμενες μέρες. Αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως τη Μεγάλη Δευτέρα.

Αντίθετα ο Στέφανο Ναπολεόνι έλαβε κανονικά μέρος και στις δύο προπονήσεις. Ρυθμούς ανεβάζει καθημερινά ο Τζαμάλ. Αύριο θα γίνει μια προπόνηση, το απόγευμα.

*Την Παρασκευή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας η κλήρωση των play offs.

* Διπλή εκπροσώπηση είχε η ομάδα μας στη φιλική νίκη στην Ουκρανία που πέτυχε η Εθνική Νέων με σκορ 2-1. Ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ ο Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 65′.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό του Περιστερίου στη Σαραγόσα

Peristeri News

Περιστέρι – Σαραγόσα: Πρεμιέρα στο Top-16 του FIBA Europe Cup στην Ισπανία

Peristeri News

Βαριά ήττα του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Peristeri News

Leave a Comment