Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ αύριο Τετάρτη



Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ) με αίτημα να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας -όπως υποστηρίζει το Σωματείο- τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Έτσι για την Τετάρτη 1η Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 έχουν αποφασιστεί νέες απεργίες σε Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ.

«Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση αποτελεί το “δούρειο ίππο” για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ.

Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment