• Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Business και εκτός TV

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος19/ 2011

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Κορινθίου θα ανοίξουν τα φτερά τους κάνοντας νέα βήματα στην επαγγελματική τους καριέρα, όχι όμως στην τηλεόραση.

Σύμφωαν με την Espresso, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Κορινθίου θα ανοίξουν τα φτερά τους κάνοντας νέα βήματα στην επαγγελματική τους καριέρα, όχι όμως στην τηλεόραση.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εδώ και αρκετό καιρό είχε στο μυαλό του να κάνει ένα νέο βήμα που δεν θα είχε καμία σχέση με κάμερες και μικρόφωνα.

Ένα δικό του μαγαζί ήταν στα άμεσα σχέδια του και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Το στούντιο θα βρίσκεται στο Κολωνάκι και σε αυτό θα εργάζονται ειδικευμένοι μακιγιέρ και μακιγιέζ.

Ακόμα ένα πρόσωπο όμως, ετοιμάζει κάτι εκτός τηλεόρασης. Η Μαρία Κορινθίου θα δημιουργήσει τη δική της σειρά ψηλοτάκουνων παπουτσιών. “Θα συνεργαστώ με ελληνική εταιρεία κάνοντας ένα διαφορετικό βήμα σε σχέση με ό,τι σας έχω συνηθίσει”, λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Από τον Απρίλιο λοιπόν θα αρχίσει να σχεδιάζει τη δική της σειρά που θα περιλαμβάνει γυναικεία ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα συμβαδίζουν με το δικό της στυλ. Η σειρά αυτή θα παρουσιαστεί στην φθινοπωρινή-χειμερινή κολεξιόν της εταιρείας.