• Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

«Breaking Bad» η ταινία, σύντομα στις οθόνες

Avatar
Peristeri News
Αύγουστος26/ 2019

Η ταινία «Breaking Bad» έρχεται νωρίτερα από όσο νομίζετε. Η ταινία, με τίτλο «El Camino: A Breaking Bad Movie», πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Ο Άαρον Πολ επιστρέφει ως ο αλχημιστής της σειράς Τζέσι Πίνκμαν. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Τζέσι ήταν όταν άφησε μία ναζιστική οργάνωση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λεπτομέρειες για την ταινία αναφέρθηκαν επίσης από έναν χρήστη του Reddit, αφού η τηλεοπτική πλατφόρμα δημοσίευσε μια σύντομη περιγραφή για την ταινία στο διαδίκτυο.

Η σύντομη σύνοψη αναφέρει: «Ο φυγάς Τζέσι Πίνκμαν τρέχει για να ξεφύγει από τον νόμο και το παρελθόν του».

H ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Βινς Γκίλιγκαν, τον δημιουργό του «Breaking Bad».

Δεν είναι σαφές αν ο Μπράιν Κράνστον, ο οποίος έπαιξε τον κύριο χαρακτήρα του Γουόλτερ Γουάιτ στη σειρά, θα εμφανιστεί στην ταινία. Ο Κράνστον είχε επιβεβαιώσει τα γυρίσματα της ταινίας χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν συμμετέχει ο ίδιος.

Το «Breaking Bad» ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και οι θαυμαστές της θα χαρούν πολύ με την είδηση ότι η ταινία θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το φινάλε.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο αριστουργηματικό κύκλο του «Breaking Bad», ο πρωταγωνιστής Walter White (Bryan Cranston), όντας άρχοντας του εμπορίου μεταμφεταμίνης, απομακρύνει με την υπερβολική φιλοδοξία του την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όντας σε τελικό στάδιο με τη μάχη του με τον καρκίνο, βλέπει για μία τελευταία φορά την κόρη και τη σύζυγό του και ελευθερώνει από τα νύχια ενός αιμοβόρου καρτέλ τον πάλαι πότε συνεργάτη του στην παρανομία, Jesse Pinkman. Στο τελευταίο πλάνο, o Jesse γελάει με ανακούφιση, ενώ ο Walter πέφτει από τα πυρά της αστυνομίας.

 

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ