Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Aυξάνονται οι δόσεις για τα πρόστιμα στα αυθαίρετα

Την αύξηση των δόσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, από 36 σε 48, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Την αύξηση των δόσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, από 36 σε 48, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος από την πλευρά του επανήλθε και πάλι σήμερα στην πρόταση του, για παράταση της διαδικασίας τακτοποίησης των αυθαιρέτων κατά ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή ο φάκελος για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων πρέπει να έχει υποβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 225.804 αιτήσεις για τακτοποίηση.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε επίθεση κατά της τρόικας και των «συνοδοιπόρων» της, δείχνοντας τον ΣΕΒ και τον ΙΟΒΕ που – σύμφωνα με τον ίδιο συνδιαμόρφωσαν μαζί της το μνημόνιο. «Υπάρχουν πρόσωπα και φορείς που βάλανε κουκούλα», είπε χαρακτηριστικά.Ο πρόεδρος του ΤΕΕ δεν απέκλεισε ακόμα και το μποϊκοτάζ σε γερμανικά προϊόντα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός

Peristeri News

Leave a Comment