Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου αντιπροσωπεία του Ατρόμητου



Στο πλαίσιο προσέλκυσης περισσότερου κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αλλά και γαλούχησης νέων φίλων στην ομάδα, αντιπροσωπεία του Ατρόμητου θα βρεθεί αύριο στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια.

Στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου θα βρεθεί αύριο το πρωί αντιπροσωπεία από τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα, οι Κυριάκος Κιβρακίδης, Μαριάνο Μπίτολο και Νίκος Παπαδόπουλος θα μοιράσουν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Βέροια ενώ ως είθισται σε όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις θα υπογράψουν και αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει πιστά τη συγκεκριμένη τακτική τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο προσέλκυσης όλο και περισσότερων οπαδών και κυρίως για να δημιουργήσει νέους φιλάθλους της ομάδας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment