Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άθλος Περιστερίου: 3 στα 3 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε



Στο πιο σπουδαίο πρωτάθλημα της χρονιάς, οι αθλητές του Άθλου Περιστερίου και ο προπονητής τους, Βασίλης Τσιακμάκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους Καράτε της χώρας μας.

Ασημένιο μετάλλιο για τον μόλις 16 ετών Παναγιώτη Καψάλη στο Κάτα Ανδρών (τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Καράτε, που έχει πάει σε Τελικό κατηγορίας Ανδρών), χάλκινο μετάλλιο για την 17χρονη Βέρα Νοταρά στο Κάτα Γυναικών και χάλκινο μετάλλιο για τον Ηλία Μπαλατσούκα στο Κούμιτε Ανδρών -67kg!!!

Να σημειώσουμε πως η Βέρα Νοταρά με αυτή την επιτυχία της, κερδίζει αυτόματα το προνόμιο της μοριοδότησης για την εισαγωγή της σε ανώτατες σχολές.

Οι άλλοι δύο αθλητές, ήδη έχουν εισαχθεί άνευ εξετάσεων ή σπουδάζουν σε ανώτατες σχόλες, λόγω παλαιότερων διακρίσεών τους.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους για την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment