Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άθλια εικόνα σε κάδο γυάλινων συσκευασιών στο Περιστέρι

Μια απογοητευτική εικόνα έστειλε αναγνώστης του PeristeriNews.gr από κάδο γυάλινων συσκευασιών σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο κάδος των γυάλινων συσκευασιών που βρίσκεται έξω από το σταθμό μετρό «Άγιος Αντώνιος» αντί για τα απορρίμματα που προορίζεται να έχει, είναι γεμάτος με σκουπίδια κάθε λογής.

Από πλαστικά ποτήρια καφέ, πακέτα τσιγάρων ακόμα και περιτυλίγματα για σφολιατοειδή. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί  ο κάδος των γυάλινων απορριμμάτων είναι γεμάτος από άλλα αντικείμενα και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα ρίψης των σωστών. Αυτό καταδεικνύει και την ελάχιστη ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης αλλά και την κακή λογική που υπάρχει στο να πετάμε χωρίς διαλογή τα απορρίμματα μας στον πρώτο κάδο που θα δούμε.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι ακριβώς δίπλα υπάρχει ο κλασσικός μπλε κάδος της ανακύκλωσης για τα υπόλοιπα αντικείμενα που συναντάμε στον γυάλινων συσκευασιών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Για ποιο λόγο πετούν τα μαχητικά που «τρόμαξαν» το Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment