Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 20χρονος για επιθέσεις με ρατσιστικά χαρακτηριστικά

Για επιθέσεις, ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ρατσιστικά χαρακτηριστικά συνελήφθη 20χρονος στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για γνωστό στις αστυνομικές αρχές «νταή» της περιοχής Ασπροπύργου, με έντονη ρατσιστική δράση, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, καθώς και στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε εκδηλώσεις και επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών.

Από την αστυνομική έρευνα, βάσει της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, προκύπτει πως ο 20χρονος είχε πρωταγωνιστήσει σε δύο επιθέσεις εναντίον Αλβανών, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε μία από τις οποίες μάλιστα, είχε ολόκληρη ομάδα συνεργών.

Πιο αναλυτικά:

– Βραδινές ώρες της 10-10-2019 στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με ομάδα ατόμων και χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγής των παθόντων.

– Βραδινές ώρες της 15-11-2019, έξω από καφετέρια στον Ασπρόπυργο, ο 20χρονος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά και τραυμάτισε δύο Αλβανούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment