Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ασφαλτοστρώσεις σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου (photos)



Η κακοκαιρία των δυο προηγούμενων ημερών πήγε λίγο πίσω τον προγραμματισμό αλλά τα ασφαλτικά μηχανήματα ξεκίνησαν και πάλι από το πρωί της Πέμπτης να δουλεύουν πυρετωδώς.

Όλο και περισσότεροι δρόμοι σε γειτονιές της πόλης φτιάχνονται και αυτό προκαλεί την ικανοποίηση των συμπολιτών μας.

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν σήμερα από αναγνώστες στο PeristeriNews.gr αφορούν οδό στα σύνορα του Περιστερίου με το Χαϊδάρι και συγκεκριμένα την Ικάρων στον Άνω Λόφο Αξιωματικών που μέχρι αύριο θα έχει ασφαλτοστρωθεί.

Πρόκειται για ένα από τους πολλούς μικρότερους δρόμους στο Περιστέρι που αναβαθμίζονται ενώ σε πλάνο ανανέωσης είναι και μεγαλύτεροι δρόμοι.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα μιλάμε για 4 εργολαβίες και το μεγαλύτερο ποσοστό των δρόμων στο Περιστέρι αναβαθμισμένους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βιωματικό Σεμινάριο «Τίμα τον Πατέρα» στο Περιστέρι: Ένα δώρο ουσίας για κάθε πατέρα

Peristeri News

Ο κινηματογράφος «πάει σχολείο» στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: «Τρεις Ημέρες για το Περιβάλλον» – Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στο Πράσινο Σημείο

Peristeri News

Leave a Comment