Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποθήκη με μαϊμού προϊόντα εντοπίστηκε στο Περιστέρι



Στη σύλληψη ενός 40χρονου υπηκόου Κίνας προχώρησε η Αστυνομία κρίνοντας τον ως τον υπεύθυνο της αποθήκης με μαϊμού προϊόντα που βρέθηκε στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός της αποθήκης έγινε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου με τους Αστυνομικούς να κατάσχουν πάνω από 22.650 προϊόντα που ήταν απομιμήσεις.

Η αποκάλυψη της αποθήκης στο Περιστέρι ήρθε μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών σχετικά με το χώρο στον οποίο φυλάσσονταν τα μαϊμού προϊόντα και με την έφοδο των Αστυνομικών βρέθηκαν τα χιλιάδες είδη ένδυσης με φίρμες γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού που θα έβγαιναν προς πώληση στην αγορά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ «Αττικόν»: «Δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία οι εταιρείες των πλειστηριασμών»

Peristeri News

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment