Συνεχείς πλέον οι δράσεις αλληλεγγύης από τους λαούς της Ευρώπης…
Συνεχείς είναι πλέον οι δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τα κινήματα αλληλεγγύης των λαών της Ευρώπης με στόχο την υλική βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Περιστέρι έπειτα από τις πρωτοβουλίες και κινήσεις του Εντεταλμένου Συμβούλου Δημάρχου, Γιώργου Βαθιώτη.
Η τελευταία δράση πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 με την αποστολή αντρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων, παιχνιδιών, σεντονιών και παπουτσιών από φιλέλληνες Άγγλους και Αυστριακούς έπειτα από πρωτοβουλία της Verena Barthel η οποία και συγκέντρωσε τα πράγματα.
Τα δεκαέξι λοιπόν κιβώτια έφθασαν χθες στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου όπου τα παρέλαβε ο κ. Βαθιώτης και θα διανεμηθούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας τις επόμενες ημέρες.
Μια ακόμα σημαντική δράση αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

