Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7/12/2012 τρίωρος ( με στάση εργασίας από τις 8π.μ. έως 11π.μ ) αποκλεισμός της Διεύθυνσης Π. Ε. Γ΄ Αθήνας από τους συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», Χαϊδαρίου και Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας για τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο τμημάτων, τα κενά στα σχολεία και τις υποχρεωτικές και αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7/12/2012 τρίωρος (με στάση εργασίας από τις 8π.μ. έως 11π.μ) αποκλεισμός της Διεύθυνσης Π. Ε. Γ΄ Αθήνας από τους συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», Χαϊδαρίου και Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας για τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο τμημάτων, τα κενά στα σχολεία και τις υποχρεωτικές και αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η κινητοποίηση με τη συμμετοχή γονιών και μαθητών είχε μεγάλη επιτυχία.
Διατρανώθηκε πως ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ που διαλύει τα σχολεία θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί με μεγαλύτερη ένταση.
Αποφασίστηκε από τους παραπάνω συλλόγους νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 10/12 στις 12.30 με συγκέντρωση στη Γ΄ Διεύθυνση Π.Ε. (Μάκρης 3 στο Αιγάλεω).
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς να είναι εκεί. (Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που σχολάνε 1.15 διευκρινίζεται ότι πρέπει να έρθουν έστω και αργότερα.)
Δηλώνουν κατηγορηματικά ότι θα παραμείνουν στο χώρο της Διεύθυνσης μέχρι να ανακληθούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων και οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών και να πάρουν σαφείς δεσμεύσεις για την κάλυψη των κενών στα σχολεία.
