Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποδοκιμασίες για τον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου



Στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, στο Γάζι Ηρακλείου.

Στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, στο Γάζι Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής για τους 62 Μάρτυρες, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ την στιγμή που κατέθετε στεφάνι στο Μνημείο ένας εκ των παρευρισκομένων πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να φωνάζει «Έξω οι κλέφτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κεγκέρογλου αφού κατέθεσε το στεφάνι στράφηκε εναντίον του «αγανακτισμένου» ηλικιωμένου.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κεγκέρογλου και να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο άνδρα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην μνήμη των 62 Ηρακλειωτών που εκτελέσθηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής.

Πηγή: cretalive.gr


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment