Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αποδέσμευσε Μπουλάρι ο Ατρόμητος – Δανεικός ο Οικονομίδης



Χωρίς να κάνει επίσημη συμμετοχή με τον Ατρόμητο, ο Εμιλιάνο Μπουλάρι αποδεσμεύθηκε και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Ο ταλαντούχος επιθετικός δεν γοήτευσε αγωνιστικά όπως φάνηκε ούτε τον κ. Παντελίδη αλλά ούτε και τον Άνχελ Λόπεθ και αποτελεί παρελθόν.

Δανεικός δόθηκε ο Οικονομίδης έπειτα από την απόκτηση του Ντένιτς και την αναμενόμενη επιστροφή του Χαρίση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Αθλητική Ένωση Κηφισιάς για τον δανεισμό του 23χρονου χαφ, Γιάννη Οικονομίδη.

Η πορεία του ποδοσφαιριστή μας θα παρακολουθείται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2, με την απόφαση αυτή να θεωρείται ως η ενδεδειγμένη για την εξέλιξη του παίκτη.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας, Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Η διοίκηση και το επιτελείο της ομάδας τον ευχαριστεί για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Με μία αγορά, δύο στο… γήπεδο! Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Περιστέρι – Μαρούσι

Peristeri News

Leave a Comment