Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αντίδραση ΟΛΜΕ στην αξιολόγηση των καθηγητών



«H κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κήρυξε τον πόλεμο στους εκπαιδευτικούς» τονίζει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή του.

«H κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κήρυξε τον πόλεμο στους εκπαιδευτικούς» τονίζει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή του, με αφορμή την ψήφιση του νέου μισθολόγιου-βαθμολόγιου, τα Προεδρικά Διατάγματα που ετοιμάζονται για την εφαρμογή της διαδικασίας αξιολόγησης, αλλά και τη νέα εγκύκλιο υπ’ αριθμόν 14841/Γ/13-2-12 του Υπ. Παιδείας για το ίδιο θέμα.

Όπως επισημαίνουν οι καθηγητές, «Η απόλυτη σύνδεση μισθού και βαθμού με την αξιολόγηση- απόδοση είναι μία θέση που απορρίπτεται ακόμα και από τους πιο ένθερμους θιασώτες της εκπαιδευτικής αξιολόγησης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment