Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντιδρά το ΚΚΕ για τη μήνυση αστυνομικών κατά της Λ.Κανέλλη

Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο Περισσός τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του κόμματος Λιάνας Κανέλλη.

Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ο Περισσός τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του κόμματος Λιάνας Κανέλλη.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης, την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί» καταλήγει η ανακοίνωση και δηλώνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της κας Κανέλλη με αφορμή χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment