Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανοίγουν κανονικά την Τετάρτη τα σχολεία στο Περιστέρι



Για λόγους προστασίας πάρθηκε όπως φάνηκε η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία της πόλης μας την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Η διοίκηση του Δήμου Περιστερίου αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων λόγω του φόβου να υπάρξουν σημεία με παγετό σε σχολικές μονάδες αλλά και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Τελικά όπως φάνηκε με το φως της μέρας ο «Τηλέμαχος» ήταν αρκετά ευγενικός με το Περιστέρι χωρίς να προκαλέσει κανένα πρόβλημα σε οδικό δίκτυο και κτίρια σε αντίθεση με περιοχές των βορείων προαστίων.

Για αύριο Τετάρτη αναμένεται να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία με τους μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία έπειτα από αρκετές μέρες αφού το σημερινό κλείσιμο και οι διακοπές των εορτών τους έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν αρκετά.

Άλλωστε σύμφωνα και με τη μετεωρολογική πρόβλεψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα διακοπούν με ενδεχόμενες βροχές το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πάντως η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας σε ενημέρωσή της έκανε σαφές πως δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα από τις ελαφριές χιονοπτώσεις ενώ υπάρχει επάρκεια αλατιού για ενδεχόμενα σημεία με παγετό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Αναβάλλεται η εκδήλωση με την Έλενα Παπαρίζου – Νέα ημερομηνία στις 9 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment