Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ανοίγει η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης



Στη διάθεση των καταναλωτών τίθεται η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων καταβολής του επιδόματος θέρμανσης. Όσοι δικαιούχοι θέλουν να εισπράξουν το επίδομα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου –οπότε και προγραμματίζεται να καταβληθεί η πρώτη δόση του επιδόματος που και φέτος θα έχει προϋπολογισμό της τάξεως των 105 εκατ. ευρώ- θα πρέπει να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές τους αιτήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως προβλέπει και η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης, η καταβολή του επιδόματος θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου του 2017.

Όπως προβλέπει η απόφαση, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι και δικαιούχος, τότε το επίδομα θα καταβληθεί ακόμη πιο αργά, έως τις 13 Οκτωβρίου του 2017.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Παράταση για πληρωμή οφειλών έως τη Δευτέρα

Peristeri News

Φορολοταρία Οκτωβρίου 2025 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Από Δευτέρα η ενίσχυση 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

Peristeri News

Leave a Comment