Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ανησυχία Πούτιν για τρομοκρατία και εσωτερική αμφισβήτηση

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν κάλεσε τη Δευτέρα την υπηρεσία ασφαλείας FSB σε συναγερμό ενάντια σε «τρομοκρατικές επιθέσεις».

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν κάλεσε τη Δευτέρα την υπηρεσία ασφαλείας FSB σε συναγερμό ενάντια σε «τρομοκρατικές επιθέσεις», σημειώνοντας παράλληλα ότι η Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέψει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες δρουν στην επικράτειά της να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικούς σκοπούς, όπως στην Ουκρανία».

Τα σχόλια του κ. Πούτιν, όπως τα αναμεταδίδει το πρακτορείο Interfax, αφορούσαν την ανάγκη οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών να μην χαλαρώσουν την επιτήρησή τους επειδή τελείωσαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι.

Σηματοδοτούν επίσης, όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters, ανησυχία για τον κίνδυνο η Δύση να ενισχύσει κύμα εσωτερικής αμφισβήτησης του καθεστώτος της Ρωσίας, μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment