Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Καμία μεθόδευση δεν μπορεί ανακόψει τον αγώνα μας

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, αναφερόμενος στις ανεξαρτητοποιήσεις της Μίκας Ιατρίδη και του Βασίλη Καπερνάρου.

Καμία μεθόδευση δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στις ανεξαρτητοποιήσεις της Μίκας Ιατρίδη και του Βασίλη Καπερνάρου.

Ο κ. Κουίκ ανέφερε μετά από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ότι οι δύο βουλευτές αποχώρησαν «χωρίς πολιτικά επιχειρήματα» και πρόσθεσε ότι έσπευσαν να γνωστοποιήσουν αιφνιδιαστικά την απόφασή τους «την ώρα που θα μπορούσαν να εκφραστούν στο επερχόμενο διευρυμένο εθνικό συμβούλιο του κόμματος σε 10 μέρες».

Όπως είπε, το εθνικό συμβούλιο «θα είναι ανοικτό για κάθε κριτική, για κάθε πρόταση, για κάθε συζήτηση που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του αγώνα των ΑΝΕΛ, τον οποίο δεν μπορεί να ανακόψει η οποιαδήποτε μεθόδευση που εκδηλώνεται».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment