Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άνεργοι πέφτουν θύματα «μαιμού» γραφείων εύρεσης εργασίας

Τα γραφεία δημοσιεύουν αγγελίες κυρίως για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό.

Επιτήδειοι που δουλεύουν για κυκλώματα απατεώνων «μαιμού» γραφείων εύρεσης εργασίας εκμεταλλεύονται την ανάγκη πολλών Ελλήνων που τους έχει χτυπήσει η ανεργία. Καθημερινά στο υπουργείο Εργασίας εκατοντάδες άνεργοι καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα γραφείων «μαιμού» που τους εξαπάτησαν αποσπώντας του χρήματα. Κάνουν λόγο για ποσά από 100 έως και 500 ευρώ.

Τα γραφεία δημοσιεύουν αγγελίες κυρίως για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό. Οι φερόμενοι ως υπεύθυνοι των γραφείων ζητούν στοιχεία από τους άνεργους και προκαταβολή, ώστε να ετοιμάσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να προχωρήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Μόλις όμως συγκεντρώνουν μεγάλα ποσά και έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα εξαφανίζονται από την έδρα τους και στήνουν μια άλλη επιχείρηση σε άλλη πόλη ή σε άλλη περιοχή και ξεκινούν και παι από την αρχή το ίδιο κόλπο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment