Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αναζητούνται δύο ύποπτοι για τη βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς το 2012



Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο ανδρών που εκτιμά ότι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς πέρσι τον Ιούλιο.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο ανδρών που εκτιμά ότι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς πέρσι τον Ιούλιο.

blank

Πρόκειται για τον υπήκοο Αυστραλίας, Μελιάντ Φαράχ, 33 ετών και τον υπήκοο Καναδά, Χασάν Ελ Χατζι Χασάν, 25 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν στις πόλεις Ρούσε, Βάρνα, Νέσεμπαρ, στο θέρετρο Ακτή του Ήλιου και στη Ράβντα μεταξύ 28 Ιουνίου και 18 Ιουλίου του 2012.

Οι ύποπτοι διέμειναν σε ξενοδοχεία και νοίκιασαν αυτοκίνητα με πλαστές ταυτότητες.

Ένα χρόνο μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Σαράφοβο οι αρχές ζητούν από τους βούλγαρους πολίτες να συνεργαστούν και να παράσχουν πληροφορίες για τα δύο αυτά άτομα που πιστεύεται ότι είναι αναμεμιγμένοι στην επίθεση.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Τσβετλίν Γιόφτσεφ απέφυγε να αναφερθεί στην πρόοδο των ερευνών για τη βομβιστική επίθεση στο Μπουργκάς.

«Ό,τι έχει ήδη δημοσιευθεί είναι η μόνη πληροφορία που μπορεί να αποκαλυφθεί σε αυτό το στάδιο. Συνεχίζουμε το έργο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», αρκέστηκε να πει, προσθέτοντας ότι το υπουργείο του έλαβε στοιχεία από τις υπηρεσίες χωρών – εταίρων που επιβεβαίωσαν τα πορίσματά του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιουλίου του 2012 σημειώθηκε στο Μπουργκάς βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν Ισραηλινοί τουρίστες.

Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους επτά τουρίστες, ο βούλγαρος οδηγός και ο δράστης της επίθεσης ενώ τραυματίστηκαν 35 επιβαίνοντες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποιον θα «κυνηγήσει» ο Τραμπ μετά τον Μαδούρο;

Peristeri News

Με χειροπέδες στις ΗΠΑ ο Μαδούρο (pic)

Peristeri News

Βενεζουέλα και Κολομβία ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Peristeri News

Leave a Comment