Viber
PeristeriNews.gr
Media

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του Στ. Ψυχάρη



Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος του εκδότη με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη.

Οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ακύρωσαν το κλητήριο θέσπισμα, δεχόμενοι ότι σε αυτό δεν περιγραφόταν επακριβώς εάν ο κ. Ψυχάρης τέλεσε το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» κατ΄ εξακολούθηση για το οποίο κατηγορείται, από αμέλεια ή από δόλο.

Τον λόγο έχει τώρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών, που θα προσδιορίσει επακριβώς την υποκειμενική υπόσταση των πράξεων που αποδίδονται στον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ρεκόρ τηλεθέασης για τη Eurovision

Peristeri News

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision 2025

Peristeri News

Πού και πότε θα δούμε τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision 2025

Peristeri News

Leave a Comment