Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αναπόφευκτος ο πόλεμος δηλώνει η Β. Κορέα



Τα ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας και οι αμερικανικές απειλές περί ενός προληπτικού πολέμου εναντίον της Πιονγκγιάνγκ μετατρέπουν το ξέσπασμα σύρραξης στην κορεατική χερσόνησο σε «γεγονός», έκρινε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.

«Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί τώρα είναι: πότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος;» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του βορειοκορεατικού ΥΠΕΞ σε μια ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Δεν ευχόμαστε έναν πόλεμο, αλλά δεν θα κρυφτούμε για να τον αποφύγουμε, κι εάν οι ΗΠΑ κάνουν λάθος υπολογισμό εξαιτίας της υπομονής μας κι ανάψουν το φυτίλι ενός πυρηνικού πολέμου, ασφαλώς θα κάνουμε τις ΗΠΑ να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα με τη μεγάλη πυρηνική μας δύναμη που ενισχύουμε συνεχώς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιταλία: Πέντε δημοψηφίσματα όλα άκυρα λόγω μικρής συμμετοχής

Peristeri News

Στις κάλπες οι Ιταλοί για πέντε δημοψηφίσματα

Peristeri News

Για τα σχέδια διαχείρισης των κινδύνων πλημμύρας καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο της EΕ

Peristeri News

Leave a Comment