Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια η δικογραφία για τον Δ. Παπαγγελόπουλο



Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η δικογραφία με την καταγγελία της εισαγγελέως Τσατάνη για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Για να υπάρξει συνέχεια στην διερεύνηση της υπόθεσης πρέπει 30 ή 60 βουλευτές να καταθέσουν σχετικό αίτημα.

Επισημαίνεται ότι στην δικογραφία έχει ενταχθεί από την Βουλή και η επιστολή Παπαγγελόπουλου, η οποία έχει αποσταλεί στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε δικογραφία κατά των πρώην υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Χαράλαμπου Αθανασίου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχεται από καταγγελία του δικηγόρου Κώστα Πλεύρη και αφορούσε παρέμβαση σε αντιδικία που είχε με το λιβυκό δημόσιο και κατηγορίες για εκβίαση, παράβαση καθήκοντος, και απόπειρα δωροληψίας.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment