Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ανακοίνωσε αποστολή ο Κοράκακης



Εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στη Βέροια έμειναν από τον Γιώργο Κορακάκη οι Ντιγκινί, Λημνιός και Γροντής, αλλά και οι Θεοδωράκης, Γκουγκούδης, Νάτσος. 
Ο Γάλλος είναι τραυματίας, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ο Λημνιός αγωνίστηκε δύο 90λεπτα με την Εθνική Νέων, ενώ ο Γροντής δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον νέο τεχνικό του Ατρόμητου, ενώ οι τρεις τελευταίες δεν θεωρούνται ως βασικές λύσεις.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Όσοι έμειναν εκτός επιλογών θα προπονηθούν το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment