Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Άμεση απομάκρυνση 165 στελεχών στις εφορίες

«Θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους των εφοριακών έχει προκαλέσει η απόφαση του Γ. Μαυραγάνη για αλλαγές 107 διευθυντών και υποδιευθυντών ΔΟΥ, 58 προϊσταμένων μημάτων αλλά και τριών στελεχών του ΣΔΟΕ.

«Θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους των εφοριακών έχει προκαλέσει η απόφαση του Γ. Μαυραγάνη για αλλαγές 107 διευθυντών και υποδιευθυντών ΔΟΥ, 58 προϊσταμένων τμημάτων αλλά και τριών στελεχών του ΣΔΟΕ.

Από το ΣΔΟΕ φεύγουν οι κ.κ. Λέκκκας, Μαιτός και Τσόλκας οι οποίοι αντικαθίστανται από τους κ.κ. Κυριαζόπουλο, Κοτσαλά και Χαρίτονος.

Ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων Ν. Λέκκας αναλαμβάνει προϊστάμενος της ΔΟΥ Γαλατσίου.

Πηγές του ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι οι αλλαγές γίνονται λόγω μειωμένης αποδοτικότητας αλλά και εξαιτίας της ανάγκης να μην μένουν στο ίδιο πόστο για μακρύ χρονικό διάστημα οι ίδιοι προϊστάμενοι.

Από την πλευρά τους στελέχη των εφοριακών κάνουν λόγο για “πογκρόμ” διώξεων με πολιτικά κριτήρια αναφέροντας μάλιστα ότι πρόκειται για παράνομη απόφαση, δεδομένου ότι δεν έχουν αξιολογηθεί οι προϊστάμενοι που μετακινούνται.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η εισήγηση τόσο του γενικού διευθυντή προσωπικού όσο και της διευθύντριας προσωπικού του υπουργείου οικονομικών για τις μετακινήσεις ήταν αρνητική, ενώ δεν λείπουν και οι αιχμές για «φίλους» του Γ. Μαυραγάνη, οι οποίοι τοποθετούνται σε θέσεις «κλειδιά».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός

Peristeri News

Leave a Comment