Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άμεση ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου από τον ΕΦΕΤ

Στην άμεση ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου με την εμπορική ονομασία «ΓΑΛΕΟΣ ΦΕΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ» FAO ΙΝΔΙΚΟΥ 51/57, σε συσκευασία φέτας με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 15/10/2017 προχώρησε ο ΕΦΕΤ.

Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, ενώ από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατo επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου των σχετικών ποσοτήτων που αντιστοιχούν στις παρτίδες 1416/00364Α, 1416/00364Β, 1416/00364Γ, 1416/00364Δ 1416/00364Ε και 1416/00364Z και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment