Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Άμεση ανάκληση γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ



Για προληπτικούς λόγους, άμεση ανάκληση / απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Επίσημο Έλεγχο για την Παρουσία Μυκοτοξινών σε Τρόφιμα για το έτος 2011, και ύστερα από εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος γιαούρτι με την εμπορική επωνυμία «Γιαούρτι ΟΡΕΙΝΟ – Γιαούρτι από φρέσκο γάλα» με αφλατοξίνη Μ1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων.

Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος», Βαλανίδα Ελασσόνας, Ν. Λάρισας.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε, για προληπτικούς λόγους, από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν παραχθεί από αυτή. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη στην κατοχή τους γαλακτοκομικά προϊόντα της επιχείρησης «Δημ. Καραγκιοζόπουλος, Βαλανίδα Ελασσόνας», να μην τα καταναλώσουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Aπό τι νοσούν περισσότερο οι Έλληνες

Peristeri News

Οι επιπτώσεις των σύντομων βίντεο στον εγκέφαλο

Peristeri News

Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το 1ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment