Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αλ. Λυκουρέζος: Δεν με αφορά η υπόθεση με τη «μαφία των φυλακών»



«Ανακουφισμένος» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αφέθηκε αργά χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

«Δεν με αφορά η υπόθεση. Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου» είπε ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι πίσω από τη σύλληψή του του υπήρξε «πολιτικός δάκτυλος» ο κ. Λυκουρέζος απάντησε πως δεν θέλει να επεκταθεί, καθώς, όπως είπε, «δεν είναι ώριμα τα πράγματα». Απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «αναμφισβήτητα ορισμένες πηγές προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά» στη σύλληψή του.

Δήλωσε ακόμη πως θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, η δήλωση της οποίας, όπως είπε, ήταν «ατυχέστατη». «Κατέθεσα αγωγή εναντίον της κ. Παπακώστα, η οποία παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο τον νόμο, ο οποίος απαγορεύει σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων» ανέφερε.

Υπογράμμισε τέλος πως έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του και εξέφρασε τη συγκίνησή του για το «μεγάλο κύμα υποστήριξης» που δέχθηκε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεργεία σε 426 σχολεία από 15/6 – Ένα στο Περιστέρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ με Νέα Ελληνικά

Peristeri News

Leave a Comment