Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ακάρ: Είμαστε έτοιμοι για συνάντηση με την ελληνική πλευρά

Ο Χουλουσί Ακάρ άλλαξε στάση και δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να κάτσει στο τραπέζι και να συναντηθεί με την ελληνική πλευρά, ώστε να συζητήσουν τις διαφορές τους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέφερε πως τα προβλήματα στο Αιγαίο «μπορούν να επιλυθούν μέσω αμοιβαίων διαπραγματεύσεων».

«Διατηρούμε επίμονα την προσέγγιση ότι τα προβλήματα στο Αιγαίο μπορούν να επιλυθούν μέσω αμοιβαίων διαπραγματεύσεων. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουμε ένα τετελεσμένο γεγονός», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «ακολουθούμε μια υπεύθυνη πολιτική κοινής λογικής. Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε».

«Εμείς λέμε ότι είμαστε υπέρ του να είναι το Αιγαίο θάλασσα φιλίας και δίκαιου διαμοιρασμού κάθε πλούτου. Η Τουρκία είναι ασφαλής σύμμαχος, δεν είναι απειλή για κανέναν», σημείωσε μεταξύ άλλων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment