PeristeriNews.gr
Καιρός

Αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις


Γενικά αίθριος ο καιρός, με παροδικές αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. H μέγιστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 32 και στα νησιά τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 και τοπικά 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις, που τη νύχτα στα δυττικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις, που τη νύχτα στα βόρεια θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Καιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Άνεμοι: Στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει τους 29 με 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 28 βαθμούς στα νησιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Peristeri News

Σχεδόν αίθριος καιρός

Peristeri News

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές

Peristeri News

Leave a Comment