PeristeriNews.gr
Καιρός

Αίθριος καιρός


Γενικά αίθριος καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όμως στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Ηπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 και κατά τόπους στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο 39 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Aίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες στη θάλασσα Κυθήρων και τον Κορινθιακό δυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 38 και κατά τόπους 39 και πιθανώς 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 και στην Κρήτη τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Καιρός: Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος.

Άνεμοι: Στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στη Μακεδονία βόρειοι έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Leave a Comment