Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αιχμές Παππά κατά ΜΜΕ



Αιχμές κατά ΜΜΕ άφησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε ό,τι αφορά την κάλυψη της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Αν κάποιος είδε ένα ορισμένο κανάλι και δεν είχε αλλάξει να δει άλλο, θα νόμιζε ότι υπάρχει μόνο επιδημία χολέρας και δεν υπάρχει καμία επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες» είπε μιλώντας στη Βουλή και ζήτησε «το σύνολο του πολιτικού κόσμου να αποδοκιμάσει τέτοια φαινόμενα και απάτες».

Αποτιμώντας το ταξίδι του κ. Αλέξη Τσίπρα και τις συνομιλίες που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και άλλους Αμερικανούς παράγοντες, ο κ. Παππάς σχολίασε: «Βεβαίως συγκρατημένη μεν, αλλά αισιοδοξία δε. Τα θετικά τα καταγράφουμε, τα περιμένουμε και βήμα – βήμα τα εκτιμούμε».

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός συνέστησε στη κυβέρνηση να είναι «πολύ συγκρατημένα αισιόδοξη», καθώς, όπως είπε, «δυστυχώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μεγάλες δυνάμεις κανονίζουν τις σχέσεις τους με τους μικρότερους αποκλειστικά και μόνο με βάση τα συμφέροντά τους».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο «για ψέμα πάνω στο ψέμα» σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία του εξοπλιστικού προγράμματος και τα αντισταθμιστικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

O Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τη Γαλλίδα ομόλογό του στη φρεγάτα Κίμων

Peristeri News

Leave a Comment