Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Αγωγή 5 δισ. δολαρίων εναντίον του Facebook

Μητέρα κινήθηκε δικαστικά λόγω των facebook credits

Μητέρα κινήθηκε δικαστικά λόγω των facebook credits

Είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ είναι ο παράδεισος των αγωγών. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αγωγή για οτιδήποτε και να λύσει με τον τρόπο αυτό το οικονομικό του πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό η Glynnis Bohannon αποφάσισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αντιθέτως κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι επιτρέπει ακόμη και σε ανήλικους να χρησιμοποιούν τα Facebook credits.

Κατ’ αυτήν το γεγονός είναι αντίθετο με την νομοθεσία της California και συνεπώς αφού η εταιρεία παρανομεί οφείλει να της δώσει και τη σχετική αποζημίωση. Μάλιστα δεν ζητά αποζημίωση μόνο για για τις αγορές του γιου της αλλά και όλων των ανηλίκων των ΗΠΑ που έχουν κάνει χρήση των Facebook Credits μέχρι τώρα.

Αν και είναι βέβαιο ότι η υπηρεσία θα αντικρούσει τα επιχειρήματα της, αν η αγωγή γίνει δεκτή θα μπορούσε να στοιχίσει στο Facebook περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Google βάζει μουσική στο Gemini

Peristeri News

Η πιο ασφαλής επιλογή για μηνύματα είναι το Signal

Peristeri News

Το «Grok» απενεργοποίησε τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων με AI

Peristeri News

Leave a Comment