Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αγνώριστη από τα μπότοξ η Μεγκ Ράιαν

Η κάποτε τσαχπίνα και γλυκύτατη, σήμερα στα 53 της είναι αγνώριστη από τα μπότοξ και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Μεγκ Ράιαν ήταν από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ειδικά στο γυναικείο κοινό, καθώς έχει κατά κάποιο τρόπο «ειδικευτεί» στις ρομαντικές κομεντί, όπως το «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», το «Έχετε mail στον υπολογιστή σας», κ.α.

Η ηθοποιός είχε να εμφανιστεί δημοσίως πάνω από 12 μήνες αλλά οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο show του Georges Chakra στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου με δυσκολία μπορούσε… να χαμογελάσει.

Η κάποτε τσαχπίνα και γλυκύτατη Μεγκ Ράϊαν, σήμερα στα 53 της είναι αγνώριστη από τα μπότοξ και τις πλαστικές επεμβάσεις. Το πρόσωπο της ήταν πρησμένο, τα μάτια της «τραβηγμένα» και τα χείλη της «ενισχυμένα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Peristeri News

Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης

Peristeri News

Ο Γιώργος Βελισσάρης έγινε παππούς για πρώτη φορά

Peristeri News

Leave a Comment