Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών στην Αγγλία

H Υπηρεσία ανέφερε πως αναμένονται βροχές το Νοέμβριο ενώ οι ισχυροί άνεμοι είναι πιθανό να αυξήσουν τον κίνδυνο πλημμυρών καθώς φύλλα και κλαδιά μπλοκάρουν ποταμούς και αποχετεύσεις.

Αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών το φετινό χειμώνα αντιμετωπίζουν περιοχές της Αγγλίας μετά τον βροχερό Οκτώβριο. Η βρετανική Υπηρεσία περιβάλλοντος προειδοποιεί πως τα δυτικά της χώρας βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο μετά τον «επίμονα» υγρό καιρό, όπως μεταδίδει το Sky News.

H Υπηρεσία ανέφερε πως αναμένονται βροχές το Νοέμβριο ενώ οι ισχυροί άνεμοι είναι πιθανό να αυξήσουν τον κίνδυνο πλημμυρών καθώς φύλλα και κλαδιά μπλοκάρουν ποταμούς και αποχετεύσεις.

Οι Αρχές απηύθυνα προειδοποίηση προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά, «το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει η πλημμύρα», δήλωσε ο διευθυντής της Υπηρεσίας David Rooke προσθέτοντας: «κάθε μία λίρα που επενδύεται στην πρόληψη σώζει 8 λίρες από την επιδιόρθωση ζημιών».

Ο κίνδυνος είναι πιο άμεσος για τις περιοχές του Norfolk και του Suffolk που μπορεί να βρεθούν και σήμερα το βράδυ αντιμέτωπες με πλημμύρες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment