Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, «Ελ. Βενιζέλος», πρεσβείες



Αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για προληπτικούς λόγους, ισχύουν στο μετρό και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροδρόμιο και στις ξένες πρεσβείες.

Όπως αναφέρουν στο ΑΜΠΕ πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα μέτρα προστασίας αποφασίστηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και δεν πρόκειται για ενίσχυση μέτρων κινδύνου, αλλά καθαρά για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα.

Επίσης, έχουν ληφθεί, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται, από το πρωί, συνεχείς συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ «Αττικόν»: «Δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία οι εταιρείες των πλειστηριασμών»

Peristeri News

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment