Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αυστραλία: Εντοπίσαμε δύο νέα επιπλέοντα αντικείμενα στον νότιο Ινδικό

Δεν βρέθηκαν τα προηγούμενα αντικείμενα που είχαν εντοπιστεί από τους Κινέζους.

Τον εντοπισμό δύο νέων επιπλεόντων αντικειμένων 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ, στον Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε η Αρχή Θαλάσσιας Ασφάλειας της Αυστραλίας τη Δευτέρα το απόγευμα (τοπική ώρα).

Τα αντικείμενα ανακαλύφθηκαν από αεροσκάφη της βασιλικής αυστραλιανής αεροπορίας τα οποία αναζητούν το εξαφανισμένο αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών.

Το πρώτο είναι ένα γκρι ή πράσινο αντικείμενο στρογγυλού σχήματος και το δεύτερο ένα πορτοκαλί αντικείμενο ορθογωνίου σχήματος.

Τα δύο αντικείμενα είναι διακριτά από εκείνα τα οποία ανέφερε κινεζικό αεροσκάφος στις αυστραλιανές αρχές.

Αμερικανικό ερευνητικό αεροσκάφος δεν κατάφερε να εντοπίσει τα δεύτερα, παρά τις εντατικές προσπάθειες του προσωπικού του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment