PeristeriNews.gr
Αθλητικά

AEK-Ατρόμητος 1-0


Δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ

Tην ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 28ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με ατομική προσπάθεια του Γκερέιρο έπειτα από πάσα του Γεωργέα.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ανέβασε αισθητά την απόδοση της, δημιούργησε φάσεις με τον Καμαρά που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει (ειδικά στο 60’) ενώ στο 92’ άγγιξε επίσης την ισοφάριση όταν Σαμπού και Αναστασάκος δεν πρόβαλαν το γύρισμα του Μπρίτο από αριστερά. Στο 85’ ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε για…αδιευκρίνιστο λόγο τον Σαρμιέντο.

Να αναφερθεί ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έφτασαν στο γήπεδο από το ξενοδοχείο τους με ΤΑΞΙ μετά από την προτροπή των οπαδών τους που πήγαν στο ξενοδοχείο.

AEΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Νασούτι, Ματέος (56′ Γιάχιτς), Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (66′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο, Μπλάνκο (79′ Καφές).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Μπαζίνσκι, Φαβάλι (57′ Αναστασάκος), Νάστος, Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (64′ Τάτος), Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Καμαρά

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment