PeristeriNews.gr
Πολιτική

Aντ. Σαμαράς: Μόνη λύση οι κάλπες


Στην ανάγκη προκήρυξης πρόωρων εκλογών αναφέρεται ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», σημειώνοντας πως η προσφυγή στις κάλπες είναι η μόνη λύση.

«Η σημερινή Βουλή δεν μπορεί να δώσει κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης» τονίζει μεταξύ άλλων, και προσθέτει πως «είναι ανάγκη η χώρα να αντιστρέψει την πολιτική των τελευταίων δύο χρόνων σε όλα».

«Η κυβέρνηση που χρειάζεται σήμερα πρέπει να επαναφέρει τη χώρα στις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις, και πρέπει να εμπνεύσει ασφάλεια μέσα στη χώρα και υπευθυνότητα στο εξωτερικό» επισημαίνει, στο ίδιο πλαίσιο, υπογραμμίζοντας πως «μια τέτοια κυβέρνηση μόνον από εκλογές μπορεί να προκύψει».

«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση, πάνω από το 80% του κόσμου λέει πως τον Νοέμβριο του 2014 βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση» σπεύδει να συμπληρώσει.

Ερωτηθείς για τη διακυβέρνησή του, σημειώνει ότι το κυριότερο λάθος ήταν πως δεν επικοινωνήθηκαν όλα τα θετικά. «Το λάθος αυτό το παίρνω πάνω μου. Είχαμε, βλέπετε, άλλον ενάμιση χρόνο μπροστά μας. Διάστημα στο οποίο η ανάπτυξη θα έκλεινε το στόμα οποιουδήποτε αμφισβητία» εξηγεί, ενδεικτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment