PeristeriNews.gr
Πολιτική

Aνάπτυξη από το β εξάμηνο του 2012


Η Ελλάδα θα δει το τέλος του τούνελ το επόμενο έτος και η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημο από το β’ εξάμηνο του 2012, υπογράμμισε ο επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν.

Η Ελλάδα θα δει το τέλος του τούνελ το επόμενο έτος και η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημο από το β’ εξάμηνο του 2012, υπογράμμισε ο επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν, σε δηλώσεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη συμπαρατάσσεται με την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όσα βήματα έχει κάνει η Ελλάδα μέχρι τώρα, επισημαίνοντας ότι στόχος για το 2011 είναι όχι μόνο η περαιτέρω δραστική μείωση του ελλείμματος, αλλά και η δημιουργία των προϋποθέσεων για επιστροφή στην ανάπτυξη το 2012.

Εξάλλου, αισιόδοξος ότι ο προϋπολογισμός του 2011 κινείται εντός του στόχου μείωσης του δημόσιου ελλείμματος κατά 2,5% μονάδες και συνεπώς δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, εμφανίστηκε ο Ολι Ρεν, ενημερώνοντας τις Επιτροπές Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment