• Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Aνάπτυξη από το β εξάμηνο του 2012

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος09/ 2010

Η Ελλάδα θα δει το τέλος του τούνελ το επόμενο έτος και η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημο από το β’ εξάμηνο του 2012, υπογράμμισε ο επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν.

Η Ελλάδα θα δει το τέλος του τούνελ το επόμενο έτος και η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημο από το β’ εξάμηνο του 2012, υπογράμμισε ο επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν, σε δηλώσεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη συμπαρατάσσεται με την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όσα βήματα έχει κάνει η Ελλάδα μέχρι τώρα, επισημαίνοντας ότι στόχος για το 2011 είναι όχι μόνο η περαιτέρω δραστική μείωση του ελλείμματος, αλλά και η δημιουργία των προϋποθέσεων για επιστροφή στην ανάπτυξη το 2012.

Εξάλλου, αισιόδοξος ότι ο προϋπολογισμός του 2011 κινείται εντός του στόχου μείωσης του δημόσιου ελλείμματος κατά 2,5% μονάδες και συνεπώς δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, εμφανίστηκε ο Ολι Ρεν, ενημερώνοντας τις Επιτροπές Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.