Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες για την ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου



Ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Β’ Ανδρών…

Ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Β’ Ανδρών, η ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου κατάφερε να επιτύχει τον απόλυτο στόχο!

Οκτώ νίκες σε Οκτώ αγώνες!

Η Περιστεριώτικη ομάδα βρίσκεται πρώτη στον Όμιλο της, με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες τέσσερις. Η τελική βαθμολογία του Ομίλου της πρώτης αυτής φάσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε., είναι:

1. Γ.Σ. Περιστερίου 24

2. Α.Ο Καστέλλας 11

3. Ν.Ο Αγ. Νικολάου 8

4. Α.Ο Βετεράνοι 8

5. Α.Ο Πετρούπολης 6

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Δημοτικό κολυμβητήριο της Χωράφας, σε δύο τριήμερα (24/4 – 26/4 & 8/5 – 10/5).

Η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Π. με προπονητή τον Αρσένη Μαρούλη, απέδειξε και στην πράξη τα λόγια του Δημάρχου Περιστερίου στην εκδήλωση της Υδατοσφαίρισης στην αίθουσα του Δημαρχείου τον Μάρτιο: «Η αιχμή του δόρατος στο Περιστέρι είναι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός».

blank

Για τον αθλητισμό, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους! Αναφορικά με τον πολιτισμό, αξίζει να αναφερθεί ότι από την Γραμματεία των αγώνων μέχρι και τις ομάδες που αγωνίστηκαν και το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες , το κολυμβητήριο του Περιστερίου χαρακτηρίστηκε ένα από τα πιο φιλόξενα Κολυμβητήρια της Αττικής.

Γίνεται μία πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από τον Γ.Σ. Περιστερίου, να αναδείξει και στην πόλη μας, το άθλημα της Υδατοσφαίρισης! Ένα άθλημα που έχει τιμήσει την Ελλάδα διεθνώς και τιμά και την πόλη του Περιστερίου!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment