Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Σαν το σκύλο με τη γάτα» θεατρική παράσταση στο Περιστέρι



Από το θίασο “ΩΡΩΝ” στο θέατρο “Ξυλοτεχνία” (Κ. Παλαμά και Παρασκευοπούλου, Περιστέρι) στις 17-18 και 23-24-25 Μαΐου 2015 και ώρα 20:30.

Ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση “Σαν το σκύλο με τη γάτα” από το θίασο “ΩΡΩΝ” στο θέατρο “Ξυλοτεχνία” (Κ. Παλαμά και Παρασκευοπούλου, Περιστέρι) στις 17-18 και 23-24-25 Μαΐου 2015 και ώρα 20:30. Είσοδος Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο: Δυο στενοί και αγαπημένοι φίλοι, ο Πάνος και ο Κίμωνας αναγκάζονται κάτω από πιεστικές συνθήκες να συγκατοικήσουν. Αυτό δεν θα ήταν τόσο πρόβλημα αν οι δύο άντρες δεν ήταν τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες κι αν η συγκατοίκηση αυτή δεν έφερνε τη σχέση τους στα όριά της, εφόσον σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ταιριάζουν τόσο όσο ο σκύλος με τη γάτα! Ξεκαρδιστικές συγκρούσεις μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις θα φέρουν και τους δυο στα πρόθυρα της έκρηξης μέχρι τη στιγμή που η γνωριμία τους με δυο γυναίκες θα φέρει την οριστική ρήξη αλλά και τη σωτηρία της φιλίας τους.

Συντελεστές της παράστασης: Κείμενο – σκηνοθεσία: Τέτα Κωνσταντά, Σκηνικά – κοστούμια: Γιάννης Ματαράγκας, Πρωτότυπη μουσική: Λεντιάν Πουσάϊ.

Παίζουν: Φάνης Κάσσιος, Γιάννης Ματαράγκας, Τέτα Κωνσταντά, Βανέσσα Ντζελβέ, Θόδωρος Μέρμικας, Γιάννης Χριστόπουλος


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κλαυδία, Καψάλης και Ελληνίδου σε τρεις μεγάλες συναυλίες στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Χριστουγεννιάτικη εικαστική δράση παιδικής δημιουργίας στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Leave a Comment